KARYAD’in Gecesi Muhtesemdi

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegince düzenlenen Arabasi Gecesi beklenenin üzerinde yogun katilimla gerçeklestirildi.

KARYAD’in Gecesi Muhtesemdi

20 Aralik Cuma aksami Ankara CK Otelde gerçeklestirilen geceye ilimiz Valisi Murat Koca, esi Vildan Koca, Karaman’in 4. Valisi Hakki Teke ve esi Semra Teke, Milletvekili Mevlüt Akgün, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan’in esi Zeliha Elvan, Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat, Petrol Isleri Genel Müdürü Selami Incedalci, TEKSIF sendikasi Genel Baskani Nazmi Irgat, Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli, CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul, Merkez Ilçe Baskani Mustafa Cem Kagnici, MHP Il Baskani Ismet Hatipoglu, Merkez Ilçe Baskani Oktay Yilmaz, KARYAD Kurucu Baskani Sabri Leblebici, Ankara Konyalilar Dernegi Baskani Mehmet Erkoç, Ankara Ermenekliler Dernegi Baskani Mehmet Aydogdu, Ak Parti Belediye Baskan adayi Ertugrul Çaliskan, MHP Belediye Baskan adayi Ali Pinarbasi, Karaman Anadolu Basin Birligi Baskani Ali Ünlüer ve her zaman oldugu Ankara’yi, Istanbul’u, Izmir’i, Antalya’yi görüntüleyip Karaman’a izlettiren KGRT Kurucusu Medeni Yavuzaslan ve esi Fatma Yavuzaslan, Ankara’da yasayan Karamanli hemsehrilerimiz ve üniversite ögrencileri katildi.
Gece KARYAD Baskani Veli Bozkir, geceye gösterilen coskulu katilim için tesekkür edip ayakta kalanlar için özür dileyerek basladigi konusmasinda, Dernegin kurulusundan bu güne kadar gerçeklestirilen faaliyetler ve kurulus süreci hakkinda verdigi bilgilerin ardindan, Türk Sanat Müzigi Korosunun faaliyetleri ve 2014 yilinin Mayis ayinda Ankara’da yapilacak olan Karaman Tanitim Günleri hakkinda genis bilgiler verdi.
Baskan Bozkir, gecenin gerçeklesmesinde maddi katkilari bulunan isadami Mehmet Karaman’a, gecenin yemeklerini hazirlamasi için asçisini gönderen Duru bulgura, geceyi ölümsüzlestirerek çekimleri kayit altina alan KGRT’ye, ürün destegi için Saray Holding ve Bifa Bisküvi ailesine, destekleri için Riza Duru’ya tesekkür etti.
Daha söz alan Vali Murat Koca, Türkçe’nin baskenti olan Karaman’in önümüzdeki dönem de enerjinin baskenti olacagina vurgu yaparak ilimiz ekonomisi ve gelismeler hakkinda bilgi verdi. Gecede slayt gösterisi ve Karaman türküleriyle cosulurken, arabasi, bulgur pilavi, kavurma ve küncülü helva yenerek devam etti. Zahide hanimin hazirladigi batirik konuklara ikram edilirken bestekarlar Hüseyin Soysal, Yener Topalaoglu, Ferhat Sarmusak ve Tuncay Yalim, “Karaman’a Özlem” adli eseri birlikte seslendirdiler. Ilerleyen saatlerde TRT ses sanatçisi ve koro sefi Hasan Eylen de birbirinden güzel eserleri seslendirerek geceyi zirveye tasidi.
550 kisinin agirlandigi gece, katilan konuklarin duyduklari memnuniyet ve en kisa zamanda bu tür etkinliklerin yeniden yapilmasini beklediklerini dile getirmesiyle son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284