KARYAD’in Iftar Yemegine Ilgi Yogundu

Ankara’da yasayan Karamanlilar tarafindan kurulan Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin iftar yemegi geçtigimiz gün yapildi.

KARYAD’in Iftar Yemegine Ilgi Yogundu
Yemege Gazi Üniversitesi eski Dekanlarindan Prof. Dr. Mustafa Tan, Maliye Bakanligi Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürü Ilhan Hatipoglu, Milli Egitim Bakanligi Strateji Gelistirme Baskani ve Mütesebbis Gelisim Vakfi Baskani Nurettin Konakli, TEKSIF Genel Baskani ve TÜRKIS Genel Sekreteri Nazmi Irgat, KARYAD kurucu Baskani Sabri Leblebici, Kirikkale Il Milli Egitim Müdürü H. Ali Okur, Gümrük Müstesarligi Bas Müfettisi Adnan Akgöz, AK Parti Ankara Il Genel Meclisi üyesi Mehmet Kalyoncuoglu, Karamanlilar Dernegi Türk Sanat Müzigi koro sefi Hasan Eylen, bestekârlar  Ferhat Sarmusak, Hüseyin Soysal, Yener Topaloglu, Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Akgöz, Kemal Dogtekin, Ali Tekgül ve çok sayida davetli katildi.
KARYAD Baskani Veli Bozkir yemekle ilgili verdigi bilgide, “Asçimiz Kenan ustanin Duru Bulgurun ürünlerinden mercimek çorba ve bulgur pilavi yaninda yöremizde çok sevilen callayi özenle hazirlayip servis ettigi iftar yemegi mükemmeldi. Gecede bizleri kirmayarak udu ve sesiyle essiz eserleri seslendiren TRT ses sanatçisi, koro sefi ve Dernegimiz TSM koro sefi Hasan Eylen’in sarkilari katilimcilar tarafindan coskuyla dinlendi. Konuklarimiz arasinda bulunan degerli bestekarlarimizda okuduklari sarkilarla iftar soframiza zenginlik kattilar. Hemsehrimiz degerli bestekar Hüseyin Soysal’in Karamanimza özel besteledigi “KARAMAN’A ÖZLEM” adli sarkiyi kendi yorumuyla dinleyicilere sunmasi ayakta alkislandi. Kendi yerimizde iftar yemegi vermenin mutlulugunu yasadiklarini dile getirerek Karaman Evimizin alinmasinda maddi katkida bulunan, bizlere güç veren hayirseverlerimize tesekkür ediyorum. Ayrica iftar yemegimize gösterdikleri ilgi için konuklarimiza da tesekkür ediyorum” dedi.
Prof. Dr. Mustafa Tan, MEB Strategi Gelistirme Baskani Nurettin Konakli, TEKSIF Genel Baskani Nazmi Irgat ve Maliye Bakanligi Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürü Ilhan Hatipoglu konusmalarinda hemhrilerimizi bir araya getiren ve çesitli toplantilar yaparak Ankara’daki bürokratlarimizla ve siyasilerimizle son derece önemli birliktelikleri saglayan basta KARYAD Baskani Veli Bozkir olmak üzere Dernek yöneticilerine gösterdikleri yogun çaba için tesekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284