Karyad’in Iftarina Yogun Ilgi Vardi

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin geleneksel iftar yemegi geçtigimiz hafta sonu Dernek binasinda gerçeklestirildi.

Karyad’in Iftarina Yogun Ilgi Vardi

Yemege Prof. Dr. Tabip Tuggeneral Sait Bagci, Karaman eski Belediye Baskani Özcan Genç, Bakanlar Kurulu Sekreteri Osman Saglam, MEB Ortaögretim Daire Baskani H. Ali Okur, MHP MYK üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Güler, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Daire Baskani Alparslan Ögüt, DDY Daire Baskan Yrd. Naci Özçelik, Ankara Ermenekliler Dernegi Baskani Talat Seyhan, Ankara Abhaz Dernegi Baskan Yrd. Turgay Aykut, Baskan Yardimcisi Feridun Erdogdu, Yönetim Kurulu Sekreter Üye Didem Genç, Yönetim Kurulu Sayman üye Ayhan Akgöz, Gümrük Müstesarligi Bas Müfettisi Adnan Akgöz, Saglik Bakanligi Basmüfettisi Ali Koplay, TRT Ankara Radyosu ses sanatçisi ve Koro Sefi Hasan Eylen, Bestekârlar Ferhat Sarmusak, Yener Topaloglu ve 150 civarinda konuk katildi.
Yemekle ilgili bilgi veren Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Veli Bozkir, “Bereketin, huzur ve sükûnetin sembolü olan, kardeslik ve yardimlasma duygularinin zirveye çiktigi mübarek Ramazan ayinda hemserilerimiz ve Karaman sevdalisi dostlarimizla Dernek Merkezinde bir araya geldik. Ortak sevdamiz Karaman için birbirimizle baglarimizi kuvvetlendirmek ve sinerji olusturmak amaciyla düzenledigimiz iftar yemegine önceden planlanmis farkli programlara katilmak durumunda kalarak aramizda olamayan Karaman Valimiz Murat Koca, Antalya Milletvekilimiz Lütfi Elvan ve Karaman Milletvekilimiz Recep Konuk göndermis olduklari telgraf mesajlari ile hemsehrilerimize selamlarini ileterek iftar birlikteliginde bulunamadiklarinin üzüntüsünü dile getirmislerdir” dedi.
Hemserimiz Ali Aksoy’un okudugu dua ve kasidelerin ardindan, koro üyelerinin seslendirdigi eserler ile yemege devam edildi. Mercimek çorbasi, bulgur pilavi, calla, cacik, tatli ve mesrubatin ikram edildigi yemek, TSM korosu sefi Hasan Eylen’in okudugu birbirinden güzel eserlerle zirveye tasindi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284