KARYAD’ın Öğrenci Toplantısı Yapıldı

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her ay gerçekleştirdiği öğrenci buluşmaları geçtiğimiz hafta sonu dernek merkezinde yapıldı.

KARYAD’ın Öğrenci Toplantısı Yapıldı

İlk iki toplantıda, bu dönem burs alan öğrencilerin geçen dönemlerde burs alan öğrencilerle iletişime geçerek yükümlülükleri gereği burs geri ödemelerinde bulunmalarının sağlanmasına yönelik çalışma başlatılmıştı.

Hafta sonu yapılan toplantıda ise ilk olarak başlatılan bu çalışmayla ilgili çalışmasını tamamlayan öğrenciler yaşadıkları diyalogları aktardılar. Bu uygulamayla birlikte geçtiğimiz dönemde burs alan öğrenciler arasından iş hayatına atılan ve durumları müsait olanlar derneğin burs havuzuna katkıda bulunarak bu dönem daha fazla öğrenciye burs verilmesi amaçlanıyor.

KARYAD Öğrenci İşleri sorumlusu ve Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Akgöz, öğrencilere çalışma ile ilgili hatırlatmalar ve açıklamalar yaptı. Daha sonra Dernek Başkanı Veli Bozkır, derneğe ikinci dairenin alınması sürecinde yaşanan son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya katılan ve alınacak dairenin maliki olan hemşerimiz Okşan Kayahan’da, böylesine güzide ve pırıl pırıl parlayan gençlerlerle dernek çatısı altında bulunmaktan ve dairenin derneğe kazandırılacak olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Selçuk Üniversitesi Tarih bölümü başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Alaaddin Aköz’de, öğrencilerin bu tür etkinliklerle elde edecekleri kazanımlar ve gençlerin geleceğimiz adına sahip çıkmaları gereken öncelikli konular hakkında tecrübelerinden aktarımlarda bulundu.

Ankara Karamanlı Öğrenciler Birliği Başkanı Şerife Uysal koordinatörlüğünde öğrenciler tarafından hazırlanan batırık ikramının sunulduğu toplantıda, son olarak bursiyer öğrencilere Aralık ayı burs dağıtımları Dernek Başkan Yardımcımız Feridun Erdoğdu tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284