KASIAD Üyeleri Kahvaltida Biraraya Geldi

Karaman Aktif Sanayici ve Isadamlari Dernegi (KASIAD) yeni yönetimi üyeleri ile kahvaltili bir toplantida bir araya geldi. Karaman Belediyesi’ne ait Ongun Tesisleri’nde yapilan programa eski KASIAD Baskani Sami Akdag yeni baskan Ahmet Kilinç ile üyeler katildi.

KASIAD Üyeleri Kahvaltida Biraraya Geldi
Toplantida konusan Baskan Kilinç her anlamda aktif olan derneklerinin faaliyetlerinin yönetim degisikligine ragmen ayni hizda devam ettigini belirtti. Kisa süre önce Kosova Gezisi düzenlediklerini dile getiren Kilinç, yakin zamanda da Fas’a bir gezi düzenleyeceklerini belirtti.
Yeni yönetimin güzel bir noktada görevi devraldigina dikkatleri çeken Kilinç, daha çok kosarak ve çalisarak Karaman’in gelismesine katkida bulunacak birçok programa, faaliyete ve etkinliklere imza atacaklarini söyledi. Kilinç, “KASIAD olarak sosyo ekonomik barisin gelismesine öncülük edecek sekilde üyelerimize sagladigimiz katma degeri arttiracak ve bölgemize sunulan iktisadi açilimlarin devamliligi için çalismalar yapacagiz. Üyelerimizin is hacimlerini gelistirmeleri ve yeni is firsatlari elde edebilmeleri için yurt içi ve yurt disi geziler düzenleyecegiz.” dedi. Mevlana Kalkinma Ajansi tarafindan kabul edilen ‘Ulusal Hibe Mekanizmalari ve Uygulamali Proje Hazirlama Egitimi’ çalismasi kapsaminda Ocak ayinda üyelerine egitim verilecegini söyleyen Kilinç, bu egitim sonunda profesyonel bir danismanlik sirketi tarafindan isteyen üyelere proje konusunda destek verilecegini belirtti.
KASIAD Baskani Ahmet Kilinç’tan çalismalarindan dolayi plaket alan Sami Akdag da yeni yönetime basarilar dileyerek kisa bir konusma yapti. Akdag, konusmasinda dernegin Karaman’in problemlerine duyarli bir yapida oldugunu, çözüm adina tüm imkânlarini kullandigini söyledi. Akdag, sivil toplum örgütlerinin önemine dikkatleri çekerek Türkiye’de TUSKON çatisi altindaki derneklerin önemli programlara imza attigini ifade etti. Nitelikli çalismalarin hem Türkiye için hem de KASIAD çatisi altinda Karaman için önemli kazanimlari beraberinde getirdigini söyleyen Akdag “Sosyal sorumluluk bilincinde hareket ederek her zaman çözümün parçasi olduk. Olmaya da devam edecegiz. “ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284