Katledilen Afgan Aile Topraga Verildi

Ilimizde, aile bireyi tarafindan biçaklanarak öldürülen 4 kisilik Afganistan uyruklu mülteci aile, sehir mezarliginda bulunan kimsesizler bölümünde bir grup Afgan mültecinin dualariyla topraga verildi. Afgan aile cenazeye katilan mülteciler tarafindan kendi geleneklerine uygun olarak defnedildi.

Katledilen Afgan Aile Topraga Verildi

Edinilen bilgiye göre, saat 03.00 siralarinda Karamanoglu Mehmetbey Mahallesi Kenzi Caddesi üzerinde bulunan tek katli evde ikamet eden baba Ahmet A. (63), anne Nesibe E. (52), abla Naciye (23) ve kiz kardes Mesude A., aile bireyi Nizar A. tarafindan biçaklanarak öldürüldü. Ailesini katlettikten sonra sokak ortasinda kanli elleri ve elbiseleriyle görülen zanli Nizar A., vatandaslarin ihbari üzerine polisler tarafindan gözaltina alindi. Nizar A. tarafindan öldürülen anne, baba ve kiz kardesler, Karaman Devlet Hastanesi morgundaki otopsi islemlerinin ardindan Karaman Belediyesi’ne ait cenaze araciyla sehir mezarligina götürüldü. Bir grup Afgan mülteci tarafindan karsilanan cenazeler, cenaze araci üzerinde kilinan cenaze namazinin ardindan kimsesizler bölümünde dualarla topraga verildi.
Olaydan sonra polis tarafindan gözaltina alinan Nizar A.’nin evdeki kediyi de biçakla keserek öldürdügü belirtilmisti. Cinayet zanlisi Nizar A.’nin emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284