Kavsakta Korkunç Kaza Mobese`ye Böyle Yansidi

Karaman’da kavsakta sola dönmek için duran otomobile çarpan motosikletteki 3 kisi havada taklalar atarak karsi yönden gelen cipin altinda kalmasi MOBESE kamerasi tarafindan saniye saniye görüntüledi.

 Kavsakta Korkunç Kaza Mobese`ye Böyle Yansidi

Kaza, gece saat 23.00 siralarinda Hacicelal Mahallesi Tugut Özal Caddesi Kale Kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir Kosum (48) yönetimindeki 42 SR 251 plakali otomobil, kavsaga geldiginde sola dönmek için beklemeye basladi. Bu sirada karsi istikametten gelmekte olan Okan Günes (23) idaresindeki 70 AP 360 plakali motosiklet kavsakta sola dönmek için bekleyen otomobile çarpti. Çarpmanin siddetiyle motosiklet sürücüsü ile arkasinda yolcu olarak bulunan Mustafa Dogan (17) ve Ali Dogan (27) havada taklalar atarak karsi yönden gelmekte olan Nevzat Alp’in (45) kullandigi 70 DJ 092 cipin altinda kaldi. Çevreden gelen vatandaslarin yardimiyla cipin altindan çikarilan yaralilar, çagrilan ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldirildi. Hastaneye kaldirilan yaralilardan Mustafa Dogan ile Ali Dogan’in hayati tehlikelerinin bulundugu ögrenildi.

Kaza nedeniyle trafige kapanan cadde, kaza yapan araçlarin çekici ile olay yerinden çekilmesiyle yeniden ulasima açildi. Polis kazayla ilgili sorusturma baslatti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284