Kaymakam Erat’dan Ögrencilere Üniversiteye Hazirlik Destegi

Yüksekögretime geçis ve lisans yerlestirme sinavlarina hazirlanan ortaögretimde okuyan son sinif ögrencilerine Ayranci Kaymakamligi tarafindan üniversiteye hazirlik kitaplari dagitildi.

Kaymakam Erat’dan Ögrencilere Üniversiteye Hazirlik Destegi
Ayranci Çok Programli Lisede gerçeklestirilen törene Kaymakam Erkan Isa Erat, Ilçe Garnizon Komutani Muhammet Ali Aktas, Emniyet Amiri Bekir Yildirim, Milli Egitim Müdür vekili Recep Koçak, Okul Müdürü Murat Kuvetli ile ögretmenler ve ögrenciler katildi.
Ortaögretim son sinifta okuyan 42 ögrenciye 5 kitap ve 4 yaprak testten olusan toplam 210 adet üniversiteye hazirlik kitabini dagitan Kaymakam Erat, ögrencilerle sinavlara hazirlik konusundaki düsüncelerini paylasti.
Kaymakam Erat, egitim konusunun her zaman öncelikleri oldugunu belirterek,“En büyük gücümüz gençligimizdir. Gençlerin alacagi iyi egitimle, bilimle, kültürle, sanatla, sporla zenginlesmis bir yasam, mutlaka sahip olunmus bir meslek, ülkemizi daha güzel yarinlara tasiyacak çok önemli unsurdur. Egitimde firsat esitligini saglamak ve ilçemizi Türkiye genel basari siralamasinda üst seviyelere tasimak, ögrencilerimizin sinavlarda daha basarili olmalarini saglamak amaciyla sundugumuz bu test kitaplarini ögrencilerimizin en iyi sekilde degerlendirmelerini bekliyor, sinavlarda tüm ögrencilerimize basarilar diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284