Kaymaz Zemin Babaoglu Kolejinde

Insaat sektörünün hizla ilerledigi ülkemizde, toplu yasam alanlarindaki güvenlik de büyük önem kazaniyor.

Kaymaz Zemin Babaoglu Kolejinde

Çocuklarin ihtiyaçlari ve güvenligi hem anne-babalarin hemde okullardaki idareci ve ögretmenlerin en hassas olduklari konularin basinda geliyor.
Babaoglu Koleji de ögrencilerinin güvenligi için ilimizde ilk kez uygulanan kaymaz zemin sistemini okul binalarinda uygulamaya basladi.
Merkezi Izmir’de bulunan Kaymaz Zemin Sistemleri Ltd. Sti. tarafindan Karaman’da ilk kez uygulanan sistem hakkinda bilgi veren firma sahipleri Tolga Dinçel ve Serkan Çobanoglu, “Insan sagligina ve güvenligine yönelik nano teknoloji ile üretilmis olan antislip markasinin temin kaydirmazligi saglayan ürünlerini Türk insaninin hizmetine sunduk. Amacimiz ülkemizdeki kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren binalardaki uygulamamizla insan güvenligi ve sagligini korumak. Temel ve öncelikli sorumluluklarinin ögrenci sagligi oldugunu ifade eden Babaoglu Kolejinin idareci ve ögretmenleri, hiç düsünmeden teklifimize olumlu yanit verdiler. Islak veya nemli bir yüzeyde reaksiyon gösteren antislip sistemi yüzeye çikararak yürümeyi güvenli hale getirir. Ilimizdeki diger okullar, kamu kurumlari ve restorantlar için Karaman’da da hizmet vermekteyiz. Çocuklarimizin ve insanimizin güvenligi ve sagligini ön planda tutarak onlara deger veren tüm yetkililere tesekkür ediyoruz” dediler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284