Kayseri’den Madalyayla Döndüler

Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügü ile Kayseri Kiliçaslan Egitim Kurumlari organizasyonuyla ilkögretim ve liseler arasi ‘Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarismasi’nin besincisi yapildi. Kiliçaslan Egitim Kurumlari tarafindan Kayseri’de düzenlenen ve 65 ilden 1141 ögrencinin katildigi “5. Ulusal 100 Temel Kitap Okuma Yarismasi’nda Dr. Faruk Sukan Ilkögretim okulumuz ögrencilerinden Hatice Birer ve Esra Betül Semerci Yarismada “Türkiye Dördüncüsü” olarak büyük basari elde ettiler.

Kayseri’den Madalyayla Döndüler

Dereceye giren ögrenciler, Okul Müdürü Ali Armutlu ve Türkçe Ögretmeni Mehtap Aras Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ettiler.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu konusmasinda ; “Ögrencilerimiz bizleri gururlandiran basarilara imza atmislardir. Ögrencilerimiz yarismaya hazirlanirken. Kitap okumaya ilgileri artmis, okudugu kitaba göre anlama seviyesini görmüs, özgüven duygusunu ve okulunu temsil etme bilincini de gelistirmistir. Bu duygu ve düsüncelerle sinava giren ögrencilerimiz yüzlerce ögrenci arasinda siyrilarak dördüncü olmuslardir. Kendileriyle ne kadar gurur duysak azdir. Egitim camiasi olarak ögrencilerimizin hazirlanmasinda emek harcayan basta velilerimiz olmak üzere okul idaresi ve tüm ögretmenlerini kutluyor basarilarinin devamini diliyorum”dedi
Okul Müdürü Ali Armutlu’da, “Okulumuz Türkçe ögretmeni Mehtap Aras’in danismanliginda ögrencilerimizden Esra Betül Semerci ve Hatice Birer katildiklari Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarismasinda “Türkiye Dördüncüsü” olarak Karaman’imizin ve okulumuzun gururu oldular. Ögrencilerimizin basarisinda emegi geçen bütün ögretmenlerimizi ve velilerini tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.
100 Temel Eser Kitap Okuma Yarismasi, Kayseri Il Millî Egitim Müdürlügü ile Kayseri Kiliçaslan Egitim Kurumlari organizasyonuyla ilkögretim ve liseler arasinda 5 yildir düzenleniyor. Bu yilki yarisma, ülkemizin 65 ilinden 601 okulun 1141 ögrencinin katilimiyla gerçeklestirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284