Kazada Hayatini Kaybeden Damat Topraga Verildi

Karaman’da bir sürücü, kontrolünü kaybettigi TIR’in sarampole yuvarlanmasi sonucu hayatini kaybetti. Maden kazasi nedeniyle dügününü erteleyen genç sürücünün bir hafta sonra evlenmeye hazirlandigi ögrenildi.

 Kazada Hayatini Kaybeden Damat Topraga Verildi

Kaza, önceki gün saat 07.00 siralarinda Konya’nin Hadim ilçesi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre babasi ile ayni maden sirketinde sürücü olarak çalistigi ögrenilen 22 yasindaki Mehmet Çoban, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çimento yüklü 42 AYL 04 plakali TIR ile sarampole yuvarlandi. Trafikteki diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, sürücü Mehmet Çoban’in hayatini kaybettigini belirledi.

Mehmet Çoban için bugün ögle namazini müteakip Güneyyurt kasabasi Abdüllatif Camii’nde cenaze namazi kilindi. Çoban, üzerinde damatlik elbisesinin oldugu tabutunun omuzlarda tasinmasinin ardindan kasaba mezarligina defnedildi.
MADEN KAZASI IÇIN DÜGÜNÜNÜ ERTELEMISTI
Mehmet Çoban’in 28 Ekim’de Ermenek’teki maden kazasinda hayatini kaybeden 2 isçinin defnedildigi gün olmasi sebebiyle erteledigi dügününe 1 hafta kala trafik kazasi geçirdigi ögrenildi.
“KENDINE BASKA IS BUL”
Ayrica Mehmet Çoban’in 22 yasini doldurmasinin üzerinden çok zaman geçmeden D sinifi ehliyetini aldigini söyleyen babasi Hüseyin Çoban’in ogluna, “Ben yillardir soförlük yapiyorum. Hiç memnun degilim. Sen de yapma. Git kendine baska is bul” uyarisinda bulundugu ögrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284