Kazımkarabekir’in Yeni Kaymakamı Görevine Başladı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda görevden alınan ve meslekten ihraç edilen Kâzımkarabekir kaymakamının yerine yeni atama yapıldı.

Kazımkarabekir’in Yeni Kaymakamı Görevine Başladı

Kazımkarabekir ilçe kaymakamlığına Ramazan Polat atanarak 6 Mart Pazartesi günü itibariyle görevine başladı. Kaymakam Polat’ın ilk konuğu ise ilçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı oldu.
Ziyarette Belediye Başkanı Alanlı ile Kaymakam Polat, ilçenin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Kaymakam Polat, ilçede görev yapacağı için memnun olduğunu belirtti.
Kaymakam Ramazan Polat kimdir?
1989 yılında Erzurum'un Tortum İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. Liseyi aynı ilde Nevzat Karabağ Anadolu Öğretmen lisesinde okudu. 2009 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2014 yılında mezun oldu. 2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Erzincan Kaymakam Adayı olarak başladı. Erzincan’da İl merkez stajı, Giresun-Tirebolu ve Kayseri-Bünyan ilçelerinde Refiklik stajı, Ankara'da teftiş stajı yaptı. İzmir-Karaburun ilçesinde 3 ay süre ile vekâlet yaptı. Yurt dışında dil eğitimi için Ürdün'de bulundu. İçişleri Bakanlığının 06.03.2017 tarih ve 4373 sayılı yazısı Kazımkarabekir İlçe Kaymakamlığı görevine başladı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284