Kendisi de Bir Asker Çocuğu Olan Hüseyin Ak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Şarkı Yazdı

Karamanlı yerel sanatçı Hüseyin Ak'ın darbe girişiminin ardından yazdığı "Recep Tayyip Erdoğan" isimli şarkı, şimdiden halkın büyük beğenisini kazandı.

Hüseyin Ak, yazdığı "Recep Tayyip Erdoğan" isimli şarkısını demokrasi nöbeti için Aktekke Kent Meydanı’nda toplanan kalabalığa canlı olarak söyledi. Sosyal medyada da yayınlanan şarkı, şimdiden en çok izlenenler arasına girmeye aday.
Darbe gecesi vatandaşlar gibi kendisinin de sokağa çıktığını anlatan Hüseyin Ak, "Darbeyi duyunca adeta yıkıldım ve çok üzüldüm. Çünkü ben ülkemi ve vatanımı çok seviyorum" dedi. Kendisinin de bir asker çocuğu olduğunu belirten Ak, “Babam bana her zaman şunu söylerdi; ‘Oğlum dürüst ol, doğru ol, doğruluktan ayrılma, ekmek her zaman gelir' demişti. Baktım ülkenin doğruluğu yanlış yere gidiyor darbe günü, buna çok duygulandım ve uzun zamandır üzerinde çalıştığım bu şarkıyı o gün tamamen toparlayıp sevgili Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a armağan etmek üzere stüdyoya girdik. Bu şarkı şehitlerimiz başta olmak üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, ülkeyi ve vatan sevgisini anlatan bir şarkıdır. Ben ülkem adına çok üzgündüm ama şimdi çok seviniyorum, çünkü milyonlarca insanın vatan sevgisi ve ancak bir insan sevgisi bu kadar insanı sokağa dökebilirdi. Gecenin bu saatinde bizler vatan için, bu topraklar için, şehitlerine saygı için buradayız" diye konuştu.
Ak, "Gezi olaylarında ülkemin karşısında değil de darbe olaylarında ülkemin ve devletimin yanında olmayı her zaman tercih eden bir sanatçıyım. Benim silahım sadece sazımdı, ben sazımı konuşturdum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman isterse sazımı yine konuşturmaya devam ederim. Allah ondan razı olsun. Allah’ta onu başımızdan hiçbir zaman eksik etmesin" dedi.



 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284