Kent Konseyi Çevre Ve Sağlık Meclisi Toplantısı Yapıldı

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Meclisi 2018 yılı ilk toplantısı geçtiğimiz hafta içerisinde Kent Konseyi toplantı salonunda yapıldı.

Kent Konseyi Çevre Ve Sağlık Meclisi Toplantısı Yapıldı

Yeni seçilen ve aynı zamanda TEMA Vakfı yöneticiliğinde de bulunan Başkan Muttalip Yıldırım ile bu dönemde çalışmalarına başlayan Karaman Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Meclisi toplantısına, Çevre ve Sağlık İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu, İl Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Şahin ve O.S.B Müdürü Sn. Cahit Gökal gibi isimler de katıldı.

Bunun yanı sıra, alanında uzman bir kadrodan oluşan ilk toplantıda söz alan başkan Muttalip Yıldırım, “Dünyanın en büyük sorunu çevre ve çevre ile ilgili ilimiz kapsamında neler yapabilir ve bu konuda nasıl çözümler bulabiliriz. Genel çevre sorunlarının konuşulması ve sorunların çözümleri için görüşler bildirelim ki faydalı işler yapabilelim” diyerek çevre sorunlarının hayatımızdaki önemine değindi.

Karaman’ın mevcut çevre sorunlarının konuşulduğu toplantıda,  çevre ve sağlık açısından doğabilecek sorunların asgariye indirilmesi gerekliliği ile ileriye dönük gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284