Kent Konseyi Üyelerinden Aydogdu’ya Ziyaret

Karaman Kent Konseyi baskan ve üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’yu makaminda ziyaret ederek, Karaman’da sporun her mahalleye ulasmasi için isteklerini belirterek, görüs alisverisinde bulundu.

Kent Konseyi Üyelerinden Aydogdu’ya Ziyaret
Kent Konseyi Baskani Ibrahim Aköz ve üyelerden Mehmet Ali Demir, I.Hakki Kiliçaslan, Fatih Yildizbas ve Hasan Ehliz ziyarette Karaman’in spor alanlari hakkinda bilgiler alinarak Karaman gençliginin spor yoluyla egitilmesinin üzerinde duruldu. Karaman ilinde sporun her mahallede bulunan gençlere ulasmasi için yeni spor alanlarina ihtiyaç oldugu konusunda görüs birligine varildi.
Il Müdürü Kasim Aydogdu’da “Öncelikle Kent Konseyi Baskan ve üyelerinin ziyaretlerinden dolayi mutlu oldum. Gençlerimize yeni spor alanlari kazandirma adina atmis olduklari bu adim gerçekten çok önemli. Bu hassasiyetlerinden dolayi kendilerine çok tesekkür ediyorum. Uygulayacak oldugumuz projelerimizden bir tanesi de spor alanlarinin yayginlastirilmasi konusundaydi. Bu noktadan itibaren e lele vererek gençlerimize hizmet noktasinda üzerimize düsen görevi harfiyen yerine getirecegiz. Öncelikle spor alanlarinin yerlerini tespit edecek ve ivedilikle gençlerimizin hizmetine sunacagiz. Ben tekrar bu ziyaretlerinden dolayi Kent Konseyi Baskani Ibrahim Aköz’ün vasitasiyla tüm Kent Konseyine bu duyarliliklarindan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284