Kepez Kaymakami Tuncer, Karamanlilari Konuk Etti

Ilimizde dogup büyüyen ve yasamlarini Antalya’da kazanan hemserilerimiz tarafindan yeniden faaliyete geçirilen Karamanlilar Dernegi tanisma ve tanitim amaciyla yaptigi ziyaretlerini sürdürüyor.

Kepez Kaymakami Tuncer, Karamanlilari Konuk Etti

Dernek Baskani Orhan Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri Kepez Kaymakami Savas Tuncer’i makaminda ziyaret ederek dernek ve Karaman ile ilgili bilgiler verdiler.
Ziyaret sirasinda konusan Dernek Baskani Yüksel, “Her kesime hitap etmemizin yararlarina deginen sayin kaymakamimizla dernegimizin hiç bir ayirim gözetmeksizin her kesimden, her düsünceden hemsehrimize hizmet ürettigini, siyaseten taraf olmadigimizi ancak parçalayan, bölen degil birlestiren tarafta olacagimizi, vazgeçilmezlerimizin Ülkemizin bütünlügü, üniter devlet yapimizin devamliligi, Cumhuriyetimizin ilelebet yasatilmasi ile birlikte, hemsehrimiz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri oldugunu, bayragimizin inmemesi, ezanlarimizin dinmemesinin ulusal hassasiyetimiz oldugunu paylastik. Tüm Karamanlilara selamlarini yollayan genç kaymakamimiza ilgi ve desteklerinden dolayi tesekkür ediyor, basarilar diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284