KGM Gençlik Kulübü’nden Karaman’a 2 Gençlik Projesi Daha

Karaman Gençlik Merkezim Gençlik Kulübü Dernegi üyelerinin olusturdugu ve dernegin proje sunumunun her noktasinda ücretsiz danismanlik ettigi Karaman Gençlik Grubu ve Karaman Çevre Gönüllüleri’nin 2 Erasmus Plus Uluslar arasi Gençlik Projesi kabul edildi.

KGM Gençlik Kulübü’nden Karaman’a 2 Gençlik Projesi Daha

‘Su Hayattir’ ve ‘Engelli Kazanir, Insanlik Kazanir’ projeleri, Avrupa Komisyonu-Türkiye Ulusal Ajansi tarafindan finanse edilecek. Önümüzdeki dönem 14 Avrupa ülkesinden yaklasik 65 yabanci uyruklu genç, farkli zamanlarda Karaman’da bulusacak.
‘Su Hayattir’ projesiyle insanlarin tasarruflu su kullanimina dikkat çekmek amaçli yapilacakken, ‘Engelli Kazanir, Insanlik Kazanir’ projesiyle de engelli bireyleri topluma kazandirmayi ve farkindalik yaratmayi amaçliyor.
KGM Gençlik Kulübü Dernegi Yönetim Kurulu Baskani ayni zamanda Dernek Proje Koordinatörü Ayse Yagmur Süzer, “Bizler uzun zamandir, Karaman’da, gençler için uluslar arasi gençlik projeleri yapmaktayiz. Yaptigimiz isi ücretsiz danismanlik yaparak yayginlastirma çabasindayiz. Öncelikle projesi kabul olan üye gençlerimizi tebrik ediyoruz. Karaman, bizim gibi STK ve gönüllü arkadaslarla, gençlik alaninda ve uluslar arasi platformda daha çok basarilara imza atacaktir. Bu zamana dek henüz bir dernek ofisimiz olmadan, birçok uluslar arasi gençlik projesine imza attik. Dernek merkezimiz konusunda çalismalarimiz devam etmektedir. Bu konuda tüm desteklere açigiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284