KGRT’den Baskan Göksoy’a Makaminda Ziyaret

Geçtigimiz hafta içerisinde yapilan genel kuruldan sonra ilimiz Adalet ve Kalkinma Partisi Kadin Kollari Baskanligina seçilen Ümit Gülin Göksoy’u makaminda tebrik ettik.

 KGRT’den Baskan Göksoy’a Makaminda Ziyaret

Karaman’in Sesi Gazetesi kurucusu ve KGRT Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Medeni Yavuzaslan tarafindan yapilan tebrik ziyaretine basta Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy ve yönetim kurulu tam kadro katilarak hos bir sohbet yapildi.

Ziyaret sirasinda konusan Yavuzaslan, “Daha öncede Nazmi Ünlü’nün Il Baskanligina getirilmesi nedeniyle yine gelmistim. Simdi ise ögrencim olan Ümit Gülin Göksoy’un AK Parti Kadin Kollari Baskani olmasini tebrik etmek için geldim. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarindan partiler ve basin mensuplarinin bir araya gelmesi dogal bir olay. Karaman için yapilacak olan yatirimlari kamuoyuyla paylasmak için bizlere düsen görevi yerine getirmek için her zaman haziriz. Sayin Bakanimiz Lütfi Elvan’in çalismalarini bildiginiz gibi hemserilerimize aktariyoruz. Ben sizin sahsinizda tüm yönetim kurulu arkadaslariniza basarilar dilerim. Ayrica 50 yil önce 20 yil komsumuz olan aile dostumuz Ayse Tasol’u da burada görmekten dolayi sevinç duydum. Zaten kendileri de parti yönetiminde” dedi.
AK Parti Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy’da, “Kendilerini 25 yil önce tanidigim ve Karaman’da basin ve medya denince ilk akla gelen isim olan ögretmenim Medeni Yavuzaslan’in bizleri tebrik etmesi büyük bir kivançtir. Sagolun ayaginiza saglik. Yaptigimiz faaliyetleri kamuoyuyla objektif bir sekilde paylasmanizdan dolayi bizde sizleri tebrik eder, çalismalarinizda basarilar dileriz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284