Kisisel Gelisim Kurslari Basladi

Karaman Belediyesi Kadin Ve Aile Hizmetleri Müdürlügü’nün açtigi kisisel gelisim kurslari basladi. Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurslara özellikle genç hanimlar ilgi gösterdi.

Kisisel Gelisim Kurslari Basladi

Egitime destekte sinir tanimayan Karaman Belediyesi, Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde hanimlara ücretsiz kurs veriyor. Bu kurslardan biri olan Kisisel Gelisim Kursu, 1 Kasim’dan itibaren egitime basladi. Her hafta Cumartesi günleri 11.00 ve 13.00 saatleri arasi düzenlenen kursun ilk dersinde; Siyahser Ilkögretim Okulu Rehberlik ve Psikolojik Danismanlik Ögretmeni Sibel Demir tarafindan, “Is Hayatinda Iletisim” konusu anlatildi.
Kursta ögrendikleri bilgilerin yasamlarinin her alaninda kendilerine yardimci olacagini ifade eden kursiyerler, böyle faydali kurslari kendileriyle bulusturduklari için Karaman Belediyesi’ne tesekkür ettiklerini söylediler.
8 Kasim 2014 Cumartesi günü saat 11.00 – 13.00 arasi, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Ögretim Görevlisi Habibe Çaliskan’in “Ergenlik” basligi altinda devam edecek Kisisel Gelisim Kurslarina katilmak isteyen vatandaslarimizin Mümine Hatun Kültür Merkezi’ne basvurmalari gerekiyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284