Kâmil Ugurlu “Hep Birlikte Karamanimiz Için Çalisacagiz”

2012 Ocak Ayi Genel Kurul toplantisinda Kent Konseyi Baskani seçilen Ibrahim Aköz, yürütme kurulu üyeleri ve Kent Konseyi Kadin Meclis Baskani Hilal Ugurlu ile birlikte Belediye Baskani Kâmil Ugurlu’yu makaminda ziyaret etti.

Kâmil Ugurlu “Hep Birlikte Karamanimiz Için Çalisacagiz”
Çalismalarindan dolayi Baskan Ugurlu’ya tesekkür eden Ibrahim Aköz konusmasinda: “Kent konseyi Belediye kanununa istinaden kurulan ve belediyelerin destegi ile çalisan bir yapi. Biz bu yapi ile ortak akli bulmak ve sehrimiz için faydali ne varsa gündeme getirmek, katki saglamak istiyoruz. Sayin baskanimizdan yürütme kurulu olarak taleplerimiz oldu, olumlu yaklastilar.” dedi.
Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskani Hilal Ugurlu da, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla kent konseyi olarak bir etkinlik düzenleyeceklerini ve bu konuda belediyeden destek beklediklerini söyledi. 
Kent Konseyi Baskanligina seçilen Ibrahim Aköz’ü ve Kadin Meclisi Baskani Hilal Ugurlu’yu yeni görevlerinden dolayi tebrik eden Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, Kent Konseylerinin bir danisma meclisi gibi çalistigini ifade etti.
“Kent Konseyi ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalisacagiz” diyen Ugurlu: “Sizinle irtibatimiz her zaman devam edecektir. Hep birlikte Karamanimizin sorunlarini çözme yolunda elimizden geleni yapacagiz. Bizden talep ettiginiz genel sekreterlik görevini üstlenebilecek personellerinin isimlerini size bildiriyoruz. Belediye binasi içerisinde olmasini istediginiz mekân için kisa süre içerisinde bir düzenleme yaparak tahsis edilmesini saglayacagiz. Ayrica 8 Mart Dünya Kadinlar gününde yapmayi düsündügünüz fidan dikme etkinligi bizim için de çok önemli. Bu konuda elimizde ne imkân varsa yardimci olacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284