Kâmil Ugurlu: “Organize Sanayi Yoluna Yeni Imar Düzeni Geliyor”

Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, Karaman’i Eregli’ye baglayan karayolunun Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar olan kisminda yeni imar durumu gelistirdiklerini söyledi.

Kâmil Ugurlu: “Organize Sanayi Yoluna Yeni Imar Düzeni Geliyor”
Önümüzdeki aylarda baslayacak Köprülü Kavsak ve Organize Sanayi duble yol çalismasi ile birlikte bu alan üzerinde yeni imar düzenlemesine gidildigini belirten Kâmil Ugurlu: “Karaman Valiligimiz ile birlikte bir karar aldik. Bifa Kavsagi’ndan Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar uzanan 10 km’lik yolun saginda ve solunda imar durumu gelistiriyoruz. Orada prestijli binalar, yapilar yer alacak. Eregli istikametinden Karaman’a girenler, modern bir kente geldiklerini hissedecekler” dedi.
Karaman’in ikinci köprülü kavsagi olacak Eregli Kavsagi’ndaki çalismalarin da önümüzdeki aylarda baslayacagini ifade eden Ugurlu: “Zemin etüdleri ve kamulastirmasi tamamlanan proje, Karayollari Genel Müdürlügü ile ortaklasa yapiliyor. Kavsaktan Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar olan yol, 10 km. boyunca duble yol olacak. Son derece kaliteli ve sicak asfalt serilecek. Ihalesi 18 Ocak 2012 tarihinde yapilacak projeyi bu yilin Haziran ayi içerisinde hizmete sunmayi hedefliyoruz” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284