KMÜ, Ermenek’te Tanitim Fuarina Katildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ermenek Belediyesi Gençlik Meclisi tarafindan hazirlanan ‘Üniversite Tanitim Fuarina’ katildi. Ögrencilerin motivasyonunu arttirmak, hedefledikleri üniversiteler ve bölümler hakkinda bilgi edinmesini saglamak amaciyla gerçeklestirilen fuarda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin yani sira Yakin Dogu Üniversitesi ve Lefke Avrupa Üniversitesi de yer aldi.

KMÜ, Ermenek’te Tanitim Fuarina Katildi

 

Ahmet Kelesoglu Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarda üniversite temsilcileri tarafindan ziyaretçilere slaytlar esliginde bilgilendirici sunumlar yapilirken sinav kaygisi ve kariyer planlamasi gibi farkli konularda da söylesiler gerçeklestirildi.
Iki gün süren etkinlikte Ermenek’teki lise ögrencileri, veliler ve ögretmenler katilimci üniversitelerin stantlarini gezerek üniversiteler hakkinda merak ettikleri konulari ögrenme sansi elde etti.
Ermenek’te düzenlenen ‘Üniversite Tanitim Fuari’nda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Birimi personelleri Aydin Güler ve Murat Beyaz ile KMÜ Ermenek Meslek Yüksekokulu Sekreteri Ali Dagatan ve Ögretim Görevlisi Tugba Çakir temsil etti.
Fuarin ardindan üniversite temsilcileri Gençlik Meclisi’nde görev alan ögrencilerin esliginde Ermenek’in tarihî, kültürel ve dogal güzelliklerini gezerek bilgi aldi. Daha sonra temsilciler Ermenek Belediye Baskani Ugur Sözkesen ile biraraya gelerek fuar ile ilgili görüs alisverisinde bulundu. Belediye Baskani Ugur Sözkesen’in üniversite temsilcilerine tesekkür belgesi vermesiyle etkinlik sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284