KMÜ İnşaat Mühendisliği Öğrencilerine Baret Takdimi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şubesi, güzel bir dayanışma örneği sergileyerek Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümüne 70 adet baret hediye etti.

KMÜ İnşaat Mühendisliği Öğrencilerine Baret Takdimi

Üniversiteye ilettiği mesajda inşaatlarda alınması gereken önlemlerin başında iş sağlığı ve güvenliğinin geldiğini belirten İMO Konya Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, bu anlamda öğrencileri bilgilendirmek ve teşvik etmek amacında olduklarını söyledi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ile sürekli dayanışma içerisinde olacaklarını kaydeden Erkan, hediye ettikleri baretlerin bu yolda ilk adım olduğunu bildirdi.

İMO Konya Şubesi tarafından hediye edilen baretlerin İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine takdimi esnasında bir konuşma yapan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, İnşaat Mühendisliği Bölümüne bu yıl ilk kez öğrenci aldıklarını hatırlatarak İMO Konya Şubesine teşekkür etti ve bu dayanışmanın sürdürülmesinden mutluluk duyacaklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından geleceğin mühendisleri, hem laboratuvar çalışmalarında hem de yapacakları teknik gezilerde kullanacakları baretleri başlarına takarak Dekan Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nermin Şarlak, bölümde görev yapan öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284