KMÜ, Mersin’de Üniversite Tanitim Fuarina Katildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Toros Rotary Kulübü tarafindan Mersin’de düzenlenen ‘Üniversite Tanitim Fuari’na katildi. Mersin Büyüksehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayinda 26-27-28 Mart tarihlerinde gerçeklestirilen fuara 11’i vakif, 10’u devlet üniversitesi olmak üzere toplam 21 üniversite ile bes bini askin ögrenci katildi.

 KMÜ, Mersin’de Üniversite Tanitim Fuarina Katildi

Törenin açilis konusmasini yapan Mersin Toros Rotary Kulübü Baskani Murat Ulutas, kulüp hakkinda bilgi vererek katilimdan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Ulutas, ögrencilerin üniversite tercihlerinde kurumlari yerinde görme ve bilgi alma imkâni bulunmadigina dikkat çekerek, “Düzenlemis oldugumuz bu organizasyonla farkli illerden gelen çesitli üniversite temsilcilerini burada toplayarak onlarin ögrencilerle birebir görüsmelerine imkân sagliyoruz. Böylece ögrencilerimiz üniversiteleri yerinde göremeseler dahi temsilcileri ile görüserek ve kurum hakkinda tanitici materyaller elde ederek onlari daha yakindan tanima firsati buluyorlar.” dedi.

Üniversite Tanitim Fuari’nin açilis töreninin ardindan üniversite stantlari gezildi. Üniversiteye hazirlanan adaylarin tercihlerini yaparken dogru karar vermelerine yardimci olmak amaciyla düzenlenen fuarda ögrenciler, üniversitelerle ayni ortamda bulusmanin yani sira kendilerine verilen tanitici dokümanlarla yüksekögretim kurumlari ve egitim olanaklari hakkinda merak ettikleri konulari ögrenme sansi buldular.

Mersin Üniversite Tanitim Fuari’nda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Birimi personelleri Aydin Güler, Murat Beyaz ve Nefise Yüksel temsil etti. Fuar, tüm üniversite temsilcilerine katilim belgesi verilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284