KMÜ Mezuniyet Töreninde Sürpriz Nikah

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ögrencilerinin mezuniyet töreni sürpriz bir nikaha taniklik etti.

 KMÜ Mezuniyet Töreninde Sürpriz Nikah

Okul döneminde tanisan ve ayni sinifta egitim gören Merve Özsuveren ile Ersan Bozkurt isimli ögrenciler sürpriz bir törenle nikah kiydilar. Renkli görüntülere sahne olan Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu diploma töreninde kep atmanin ardindan salondaki davetliler ve aileler törenin bittigini düsünürken yeni bir sürprizle daha karsilastilar. Dört yil boyunca birlikte egitim gören ve arkadaslari ile hocalarinin sahitliginde hayatlarini birlestirmek isteyen Merve Özsuveren ile Ersan Bozkurt isimli ögrenciler harman dali oyun havasi ile sahneye çikarak herkesin huzurunda nikah kiydi.

Ögretim Görevlileri Kemal Kabasakal ve Sinan Dinç’in nikah sahitligini yaptigi çift, bu özel günü arkadaslari ile kutlamanin mutlulugunu yasarken akillardan çikmayacak bir mezuniyet törenine de imza attilar. Ögrencileri ve çalisanlariyla büyük bir aile olan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi mensuplari da gelin ve damadin yakinlariyla birlikte çiftin heyecanina ortak oldu.
KMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zeki Ünal ve Genel Sekreter Ahmet Tüfekci çiçegi burnunda çifti tebrik ederek kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Hem mezun olmanin hem de evlilige ilk adimi atmanin heyecanini yasayan Merve ve Ersan çifti kutlamalari kabul ederek davetliler ve arkadaslariyla bol bol fotograf çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284