KMÜ, Öğrenci Konseyi Başkanını Seçti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) yeni Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Alperen Bedavalar oldu. Üniversitede 25 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen seçimlerde fakülte, yüksekokul ve enstitülerin öğrenci temsilcileri Öğrenci Konseyi Başkanını seçti.

KMÜ, Öğrenci Konseyi Başkanını Seçti

KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil Koçak'ın başarı dilekleriyle başlayan oy kullanma işlemine 15 fakülte temsilcisinin 12’si katıldı. Seçimlerde tek aday olan ve 12 oyun tamamını alan KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Mehmet Alperen Bedavalar, Öğrenci Konsey Başkanı seçildi.

Seçimlerde Başkanın yanı sıra Öğrenci Konseyinin Genel Sekreter, Sayman, Sağlık Kültür ve Spor Sorumlusu ile Eğitim Sorumlusundan oluşan Yönetim Kurulu, ayrıca Denetleme ve Divan Kurulları da seçildi.

Yeni Başkan Seçim Sürecini Değerlendirdi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin Öğrenci Konseyi Başkanı seçilen Mehmet Alperen Bedavalar, "Demokratik bir ortamda yapılan seçim sonucunda oy kullanma işlemine katılan 12 üyenin tamamının oyunu alarak başkan seçildim. Beni bu göreve layık gören tüm öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Yeni Başkan Bedavalar, ülkemizin en önemli sorununun terör olduğunu söyleyerek üniversitede mili ve manevi değerler ile ulusal çıkarların gözetilmesi adına üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalışacaklarını belirtti. Bedavalar, ayrıca yaz okulu uygulamasının başlatılması, şenlik benzeri organizasyonlar, banka ATM'lerinin artırılması gibi öğrenci arkadaşlarından gelen talepler konusunda da hassasiyet göstereceklerini ve üniversite yönetimiyle istişare halinde olacaklarını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284