KMÜ Ögrenci Konseyi Üyeleri Rektör Gökmen’i Ziyaret Etti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde yeni seçilen Ögrenci Konseyi Baskani Cengiz Baki ve Konsey üyeleri Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskani Mustafa Avci esliginde Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti.

KMÜ Ögrenci Konseyi Üyeleri Rektör Gökmen’i Ziyaret Etti

Prof. Dr. Sabri Gökmen baskan ve üyeleri tebrik ederek yeni görevlerinde basarilar diledi. Ögrenci Konseyi Baskani ve üyelerine egitim hayatlarindaki basarilari, güzel ahlak ve çaliskanliklari sayesinde örnek insan olabileceklerini söyleyen Gökmen sözlerine söyle devam etti: “Sizler artik kendinizi degil Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini temsil etmektesiniz. Üzerinize düsen sorumlulugun bilinciyle elinizden gelen gayreti göstereceginize inaniyorum. Idarecileriniz olarak bizler de sizlerin çalismalariniza her türlü destegi vermeyi haziriz.”
Ögrenci Konseyi Baskani Cengiz Baki ile üyeler Ahmet Ökmen, Mustafa Acar, Osman Üzen, Melkan Zeyrek de kendilerine verdikleri destekten dolayi Prof. Dr. Sabri Gökmen’e tesekkür ederek, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini en iyi sekilde temsil etmek için çalisacaklarina söz verdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284