KMÜ Ögrencileri Il Genel Meclisi Toplantisina Katildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programi ögrencileri Karaman Il Genel Meclisi toplantisina katildi.

KMÜ Ögrencileri Il Genel Meclisi Toplantisina Katildi

Il Özel Idaresi Toplanti Salonunda 07 Mayis günü düzenlenen toplantiya Yerel Yönetimler Programi ögrencileri ile Yüksekokul Müdürü Ögr. Gör. Abdulbaki Pinar, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Baskani Ögr. Gör. Mustafa Atay ve Yerel Yönetimler Bölümü Ögr. Gör. M. Mustafa Pepe katildi.
Il Genel Meclisi Baskan Vekili Adem Kapar baskanliginda gerçeklestirilen toplantida gündem maddeleri görüsülürken Meclis’in isleyisi hakkinda ögrencilere bilgi verildi. Il Özel Idareleri’nin genel olarak halkin yerel ve ortak ihtiyaçlarini karsilamak üzere kurulmus yapilar oldugunu belirten Baskan Vekili Kapar, bu idarelerin ayni zamanda halkin katilimini en etkin ve verimli bir sekilde saglayan yerel yönetim organlarindan oldugunu dile getirdi.
Toplantinin ardindan Meclis baskan ve üyelerine tesekkür eden Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Abdulbaki Pinar, yerel yönetim organlarina yetkin elemanlar yetistirmek amaciyla hizmet veren yüksekokulun teorik egitimin yaninda uygulamali egitime de önem verdigini ifade ederek ziyaretin ögrenciler için verimli geçtigini belirtti. Ziyaret, toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284