KMÜ Ögrencileri Meclis Genel Kurulunda

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu (KMÜ KKMYO) ögrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisine teknik gezi düzenledi. Ögretim elemanlari esliginde Meclis Genel Kurulunu ziyaret eden ögrenciler, çok sayida sekreterin çalistigi Meclis Genel Kurulunun yapisi ve çalisma düzeni hakkinda bilgi aldilar.

 KMÜ Ögrencileri Meclis Genel Kurulunda

Meclis Genel Kurulunu inceledikten sonra toplanti salonuna davet edilen ögrencilere Milletvekili Hizmetleri Baskan Yardimcisi Mehmet Altinkaynak, Idari Isler Müdür Yardimcisi Alper Sazlik ve Sef Nalan Kurdoglu’ndan olusan meslek uzmanlari tarafindan seminer verildi. Seminerde uzmanlar sekreterlik mesleginin incelikleri, gerektirdigi nitelikler, kariyer yollari gibi konular hakkinda mesleki tecrübelerini paylastilar, ayrica kendi basari hikâyelerini anlatarak ögrencilerin sorularini yanitladilar. Seminer sonunda KMÜ temsilcileri tarafindan uzmanlara çesitli hediyeler takdim edildi.

Meclis Genel Kurulu ziyaretinin bitiminde Meclis yemekhanesinde yemek yiyen ögrenciler, ardindan Anitkabir’i ziyaret etti. Ankara’nin tarihi ve kültürel mekânlarini da tanima firsati bulan ögrenciler bol bol fotograf çektirerek teknik geziyi sonlandirdilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284