KMÜ Ögrencileri Saglikli Yaslanmak Için Ip Atladi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Saglik Yüksekokulu ve Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafindan düzenlenen saglikli yaslanma temali etkinlikle ögrenciler hep birlikte ip atladi. Üniversite yerleskesinde gerçeklestirilen ip atlama etkinligine katilan yüzlerce ögrenci, yaklasik bir saat süreyle hem spor yapti hem eglendi.

KMÜ Ögrencileri Saglikli Yaslanmak Için Ip Atladi

Konu hakkinda açiklama yapan KMÜ Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Metin Sezer, organizasyona gösterilen ilgi ve katilimdan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Saglikli yaslanmak için ip atla isimli organizasyonumuzda ip atlamak veya spor yapmak için özel salonlara ve pahali aletlere ihtiyaç olmadigini göstermeyi amaçladik. Bu faaliyeti yayginlastirmak ve insanlari spor yapmaya özendirmek için buradayiz. Etkinligimizi tamamladiktan sonra kullanmis oldugumuz ipleri ilkokul ögrencilerine ve çocuk esirgeme kurumlarindaki çocuklarimiza gönderecegiz.” dedi.
Etkinlik, ögrencilerin ellerindeki ipleri ortaya getirip birakmasi ve hep bir agizdan “Gençliginde ip atla, yasliliginda rahatla” sloganini söylemesinin ardindan alkislarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284