KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Gökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
“26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan ve 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ile milletimiz bugün olduğu gibi vatanını sonuna kadar koruyacağını bir kez daha tüm dünyaya ispat etmiştir. Milletimizin yeniden doğuşunu simgeleyen 30 Ağustos Zaferi şanlı bir zafer olmasının yanı sıra milletimizin haklı gururu olmuştur. Büyük Taarruz ile tarihi bir mücadele veren ecdadımız bize şanlı bir tarih ve bağımsız bir ülke bırakmıştır. Milletimiz, ecdadımızın bıraktığı bu büyük mirasa sahip çıkarak, bu şanlı zaferden ilham almaya devam edecektir.
Bu büyük zaferin ardından geçen 94 yıllık sürede milletimizin birlik ve beraberliğiyle kurup geliştirdiği Türkiye Cumhuriyeti, bugün de demokratik ve dinamik yapısıyla dünyada seçkin ve saygın bir yer edinmiştir. Bu tarihi günde, devletimizin kurucusu ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Karamanlı hemşehrilerimin ve aziz Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”
zdan aldığımız ilhamla sonuna kadar korumaktır. Bu vesileyle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, atalarımızın şahsında vatanımız için biran bile düşünmeden şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler vermesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum” dedi. k vatan, tek devlet" ilkesi etrafında milletçe bütünleşerek, tüm hainliklerin ve tehditlerin üzerinden hep birlikte geleceğiz. bu vesileyle, gazi mustafa kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, rahmetle yâd ediyorum. 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284