KMÜ SYO Akademik Kurulu Ögrencilerle Toplanti Yapti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Saglik Yüksekokulu (KMÜ SYO) Akademik Kurulu ögrencilerle bir araya geldi.

KMÜ SYO Akademik Kurulu Ögrencilerle Toplanti Yapti

Karamanoglu Mehmetbey Konferans Salonunda gerçeklestirilen toplantida Hemsirelik Bölümü ögrencilerinin yaz stajlarina iliskin Yüksekokul Akademik Kurulunun 19 Aralik 2013 tarihli karari ögrencilerle paylasildi.
Hemsirelik Bölümü Yariyil Içi Uygulama ve Yaz Staji Yönergesinin 11. maddesinde yer alan ‘ögrencilerin yaz staj uygulamalarini, öncelikli olarak Tip Fakülteleri ve Egitim Arastirma Hastanelerinde yapmalari’ konusunun degerlendirildigi toplanti Saglik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Sahin’in baskanliginda gerçeklesti.
Toplantiya Akademik Kurul üyelerinin yani sira Saglik Yüksekokulu Ögrenci Temsilcisi Ahmet Ökmen de katildi. Yüksekokul çalisanlarinin da hazir bulundugu toplantida söz almak isteyen tüm ögrencilere söz hakki tanindi.
Toplantida Tip Fakültelerinin uygulama ve mesleki yeterlilik açisindan önemi üzerinde duruldu. Akademisyenler geçmis deneyimlerini ögrencilere aktarirken Tip Fakültelerinde staj yapan ögrenciler de vermis olduklari örneklerle bu egitim kurumlarinda staj yapmanin yararlarini anlattilar. Hem çalisip hem okumak zorunda kalan ögrencilerin durumunun da ele alindigi toplanti, Yüksekokul ögrencileri ve Akademik Kurulun mutabakatiyla sona erdi.
Yüksekokul ögrencileri, Akademik Kurulun kendileriyle ilgili aldiklari karari tartismaya açmasi ve ögrencilere söz hakki vermesinden dolayi Yüksekokul yönetimine ve Akademik Kurula tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284