KMÜ Tanitim Günleri Basliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi tarafindan ilimizin önde gelen kurum ve kurulus temsilcileriyle ortaögretim ögrencilerine yönelik düzenlenen KMÜ Tanitim günleri 21 Nisan Sali günü basliyor.

 KMÜ Tanitim Günleri Basliyor

Iki gün sürecek olan tanitim günleri yarin saat 09.30’da Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda Üniversiteyi tanitan filmin gösterimiyle baslayacak. Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in konusmasinin ardindan KMÜ’nün gelisimi slayt sunumu yapilacak.

Daha sonra Fotograflarla KMÜ, Sehir ve Üniversite, El Sanatlari sergilerinin açilisi yapilacak. Sergiler Edebiyat Fakültesinin yeni binasinda gezilebilecek.
Ayrica KMÜ Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullari ile ögrenci topluluklari tarafindan hazirlanan stantlar gezilecek.
Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda ise çesitli sunumlar yapilacak. Yunus Emre Yerleskesinde ise Step, Aerobik, Zumba, Jimnastik, Taekwondo, Benimle Halay Çekmeye Varmisin, Sinema gösterileri, söylesiler, siir dinletileri, tiyatro ve dans gösterileri gibi çesitli etkinlikler sunulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284