KMÜ’de Farabi Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Farabi Programi bilgilendirme toplantisi düzenlendi. Farabi Kurum Koordinatör Yardimcisi Arastirma Görevlisi Nimet Can Çoskun ve Ibrahim Özer’in gerçeklestirdigi sunumlarla ögrencilere Farabi Programi hakkinda bilgi verildi.

 KMÜ’de Farabi Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirilen bilgilendirme toplantisina üniversite personelinin yani sira çok sayida ögrenci katildi. Farabi Programi’nin içerigi hakkinda anlatimda bulunan Ars. Gör. Nimet Can Çoskun, program sayesinde Türk üniversitelerinde ögrenim gören ögrencilerin, gerekli kosullari sagladiklari takdirde Türkiye’deki herhangi bir üniversitede ögrenimlerine devam edebileceklerini dile getirdi.

Basvurular 2 Mart’ta Basliyor
Ars. Gör. Nimet Can Çoskun, program ile ögrencilerin yeni bir üniversitede farkli ekollerdeki hocalardan egitim alma sansi bulacagina dikkat çekerek, “Yeni bir sosyal çevre, farkli bir vizyon gelistirme, gidilen üniversitenin tüm akademik ve kültürel etkinliklerinden faydalanma ve karsiliksiz burs imkani program kapsaminda ögrencilerimize sunuluyor.” dedi.
Basvuru kosullari ve kayit için gerekli belgeler hakkinda da açiklamalarda bulunan Ars. Gör. Nimet Can Çoskun, Farabi Programi basvurularinin 2 Mart’ta baslayip 13 Mart’ta sona erecegini hatirlatti.
Farabi Programi bilgilendirme toplantisi katilimcilarin sorularinin cevaplanmasi ve konuyla ilgili karsilikli fikir alisverisinin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284