KMÜ’de “ Her Ögrenciye Bir Agaç “ Projesi

Tema Vakfi Karaman Il Temsilcigi Yönetim Kurulu üyeleri ve KMÜ Genç Tema Ögrenci Toplulugu temsilcileri Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti.

KMÜ’de “ Her Ögrenciye Bir Agaç “ Projesi

Vakfin Il Temsilcigi Yönetim Kurulu üyelerinin degismesi nedeniyle yapilan ziyareti yeni Il Temsilcisi Muttalip Yildirim, Il Temsilci Yardimcilari Halil Baskalkan ve Suzan Özpeynirci, KMÜ ögretim üyesi ve ayni zamanda Genç Tema Ögrenci Toplulugu’nun Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Cafer Akyürek, Genç Tema Ögrenci Toplulugu Baskani Anil Karakaya ve ögrenciler gerçeklestirdi.
Yrd. Doç. Dr. Cafer Akyürek ziyaret sirasinda, KMÜ ile Tema Vakfi isbirliginde yapilmasi düsünülen “Agaçlandirma Çalismasini” gündeme getirdi. Üniversitenin tespit edecegi uygun bir imar plani çerçevesinde Tema Vakfi bu alanin agaçlandirma çalismalarini gerçeklestirmeye talip oldu.
Prof. Dr. Sabri Gökmen bu çalismayla ilgili her türlü destegi vermeye hazir olduklarini söyleyerek, KMÜ’lü ögrencilerin bu çalismada görev alacak olmalarindan mutluluk duyacaklarini dile getirdi.
Ziyarette; daha önce Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Baskani Prof. Dr. Mehmet Karatas tarafindan ortaya atilan “Her Ögrenciye Bir Agaç” slogani ile hayata geçirilecek projenin çalismalarina en kisa zamanda baslanmasina karar verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284