KMÜ’de Mart Ayi Onbir Farkli Etkinlikle Sona Eriyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Mart ayi birbirinden farkli etkinliklerle sona eriyor. Üniversitede 23-31 Mart tarihleri arasinda onbir ayri program ögrencilerle bulusacak. Etkinliklerin konu basliklari su sekilde: “18 Mart Çanakkale Sehitlerini Anma Resim Sergisi, Twitter ve Vine Fenomenleri Ile Söylesi, Beden Egitiminin Mesalesi ‘Selim Sirri Tarcan’ Konferansi, Kisisel Gelisim Uzmani Ali Avci Ile Söylesi, Yüksek Rock’im Konseri, Dalga (The Wave) Sinema Gösterimi, Kariyer Yönetimi Semineri, Türkiye`de Kadin Algisi Konferansi, Serbest Kürsü (Kadina Siddet ve Kadin Haklari), Saglik Yöneticiligi Konferansi, Türklerin Tarih Sahnesine Çikisi ve Göktürkler Konferansi.”

 KMÜ’de Mart Ayi Onbir Farkli Etkinlikle Sona Eriyor

Pazartesi Üç Etkinlik

Haftanin ilk etkinligi Genç Tarihçiler Toplulugu tarafindan düzenlenecek olan ‘18 Mart Çanakkale Sehitlerini Anma‘ konulu resim sergisi olacak. SKS Sergi Alanindaki etkinlik saat 9’da baslayacak.
Diger etkinlik ise ‘Twitter ve Vine Fenomenleri Ile Söylesi’ baslikli etkinlik olacak. Genç Arastirmacilar Toplulugu tarafindan düzenlenen söylesinin konuklari Semih Varol, Can Tosun, Ahmet Elbistanli, Berat Toksöz ve Bülent Mert olacak. SKS 1 Nolu Konferans Salonundaki etkinlik saat 14’te baslayacak.
Pazartesi gününün son etkinligi ise “Beden Egitiminin Mesalesi Selim Sirri TARCAN” konferansi olacak. KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafindan düzenlenecek olan etkinlik KMÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) Prof. Dr. Kemal Esengün Konferans Salonunda saat 14’te baslayacak.
Kisisel Gelisim Uzmani Ali Avci Ile Söylesi ve Konser
Genç Arastirmacilar Toplulugu tarafindan 24 Mart Sali günü ‘Kisisel Gelisim Uzmani Ali Avci Ile Söylesi’ baslikli etkinlik düzenlenecek. SKS 2 Nolu Konferans Salonundaki söylesi saat 14’te baslayacak.
Ayni gün saat 15’te SKS 1 Nolu Konferans Salonunda ise Yüksek Rock’im konseri düzenlenecek.
"Dalga (The Wave)" Sinema Gösterimi
26 Mart Çarsamba gününün tek etkinligi Felsefi Düsünce Ögrenci Toplulugunun düzenleyecegi ‘Dalga (The Wave)’ konulu sinema gösterimi olacak. SKS 1 Nolu Konferans Salonunda gerçeklestirilecek film gösterimi saat 14.30’da baslayacak.
Cuma Iki Etkinlik
Cuma gününün ilk etkinligi Genç Girisimciler Toplulugu tarafindan düzenlenen Serkan Sengül’ün verecegi ‘Kariyer Yönetimi’ baslikli seminer olacak. SKS 2 Nolu Konferans Salonundaki seminer saat 13’te baslayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284