KMÜ’de Mart Ayi Son Hafta Etkinlikleri

Dolu dolu bir Mart ayi geçiren Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde son hafta da önemli etkinlikler yer aliyor.

KMÜ’de Mart Ayi Son Hafta Etkinlikleri

Fitness Salonu ve Spor Senlikleri Açilis Töreni
24 Mart Pazartesi günü saat 11.45’te BESYO Spor Kompleksinde fitness salonunun açilisinin ardindan Spor Senliklerinin açilis maçlari yapilacak ve hentbol, street hentbol, futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, badminton ve satranç olmak üzere dokuz temel spor bransinda ögrenciler ile personeller mücadele verecek.
Gazeteci Yazar Abdurrahman DILIPAK KMÜ’de
24 Mart Pazartesi günü saat 15.00’te “Küresel Dünyada Yeni Güç Türkiye” baslikli bir konferans vermek üzere Gazeteci Yazar Abdurrahman DILIPAK KMÜ’de olacak. KMÜ Münazara Ögrenci Toplulugunun düzenledigi etkinlik IBBF Karamanoglu Mehmetbey Konferans Salonunda yapilacak.
Bartin Üniversitesi Rektörü KMÜ Ögrencileriyle Bulusacak
26 Mart Çarsamba günü saat 14.30’da Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN, KMÜ ögrencileriyle bir araya gelecek. Prof. Dr. KAPLAN, KMÜ Edebiyat Fakültesinin davetlisi olarak IIBF Piri Reis Amfisinde “Mehmet Akif ERSOY ve Istiklal Marsi” konulu bir konferans verecek.
(Prof. Dr. Ramazan KAPLAN Kimdir: Bartin Üniversitesi Rektörü. 2001 yilindan beri Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Cografya Fakültesi fakülte yönetim kurulu üyeligi yapmaktadir. Kültür ve Turizm Bakanligi "Kültür ve Edebiyat Eserleri Yayin Danisma Kurulu" ile Millî Egitim Bakanligi "Danisma ve Yayin Kurulu" üyesidir. Millî Egitim Bakanliginin "Acil Eylem Plâni"nda yer alan müfredat programlarinin yenilenmesi konusunda yürütülen çalismalar çerçevesinde "Ilkögretim ve Orta Ögretim Düzeyinde Ögretim Programlari Tasarimi Projesi"nde Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyati Programinin hazirlanmasinda proje genel koordinatörü olarak çalisti. 2005’te Milli Egitim Bakanligi Milli Egitim Akademisi Baskani oldu.)
“Türkiye Sevgisi Imandandir”
27 Mart Persembe günü saat 15.00’te ise Gazeteci-Yazar Ebubekir KURBAN, KMÜ’de olacak. KMÜ Genç Vizyon Ögrenci Toplulugunun davetiyle IIBF Karamanoglu Mehmetbey Konferans Salonunda ögrencilerle bulusacak KURBAN, “Türkiye Sevgisi Imandandir” konulu bir konferans verecek.
(Ebubekir KURBAN Kimdir: Gazeteci, yazar, aktivist, Mavi Marmara gazilerinden… Gerçek Hayat Dergisi’nde Bekir Fuat müsteariyla söylesileri yayinlaniyor. “Baba Adi Adem Ana Adi Havva” isimli söylesilerini topladigi bir kitabi, bir de yakin zamanda çikan “Ismet Saat Kaç?” isminde kitabi var.)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284