KMÜ’de Mondi Group’un Tanitimi Yapildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Genç Girisimciler Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen etkinlikte Mondi Tire Kutsan firmasinin tanitimi yapildi ve ögrencilere kurumun is olanaklariyla staj kosullari hakkinda bilgi verildi. Pazarlama Yöneticisi Hale Turanoglu ve Insan Kaynaklari Uzmanlari Yelda Ugur Öztop, Yunus Öcal, Senay Tekinbay’in yer aldigi tanitim organizasyonuna çok sayida ögrenci katildi.

KMÜ’de Mondi Group’un Tanitimi Yapildi

Mondi Tire Kutsan Pazarlama Yöneticisi Hale Turanoglu, ögrencilere öncelikle firmanin kurulus asamasi ve yapisini anlatti. Turanoglu, Mondi Tire Kutsan’in 31’den fazla ülkeye yayilmis üretim tesisleri ve yaklasik 25 bin çalisani ile uluslararasi bir ambalaj ve kâgit grubu oldugunu dile getirerek, “Her gün müsterilerimize basarili olmalari için katkida bulunan mükemmel ambalaj ve kâgit çözümleri üretiyoruz. Böylelikle onlar da kendi müsterilerinin yasamlarini kolaylastiriyorlar. Kâgit üretiminde yüz yili askin bir tecrübeye sahibiz. Dört kutu fabrikasi ve bir kâgit fabrikasi ile halen hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.
Ürettikleri ürünler hakkinda bilgi veren Turanoglu, “Firma olarak özel kraft kagidi, oluklu mukavva ambalajlari, endüstriyel torbalar ile içerisinde toz çorba, hazir kahve gibi ürünlerin saklanmasina olanak sunan ekstrüzyon kaplamalar, gida ürünleri ambalajlari, filmler ve hijyenik ögeler, yapistirma bantlari, ofis kagitlari ve profesyonel yazici kagitlari ile özel ihtiyaçlara ve müsteriye özel uygulama imkanlari sunuyoruz.” seklinde konustu.
Hale Turanoglu ögrencilere etkinligin sadece bir firma tanitimindan ibaret olmadigini belirterek üniversiteye gençlerin akillarinda bir iz birakmak ve onlara is olanaklari, çalisma kosullari hakkinda bir kapi aralamak için geldiklerini ifade etti.
Firma tanitiminin ardindan ise Insan Kaynaklari Uzmani Yelda Ugur Öztop ögrencilerin merak ettikleri sorulara cevap verdi. Ögrencilere staj kosullari ve mezun olduktan sonra firma bünyesinde çalisabilmeleri konusunda bilgi veren Öztop, daha sonra ögrencilerin özgeçmislerini toplayarak bunlari degerlendireceklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284