KMÜ’de Necmettin Erbakan Sergisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Sems Ögrenci Toplulugu tarafindan ’54. Hükümetin Basbakani Necmettin Erbakan’ konulu fotograf sergisi düzenlendi. 80’e yakin fotograftan olusan sergide Necmettin Erbakan’in siyasi ve özel hayatina dair pek çok kare yer aliyor.

 KMÜ’de Necmettin Erbakan Sergisi
Necmettin Erbakan’in dördüncü ölüm yildönümü nedeniyle düzenlenen sergi, KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Sergi Alaninda begeniye sunuldu. D8 Islam Birligi temali sergi ile ilgili açiklama yapan Sems Ögrenci Toplulugu Baskani Abdullah Harun Can, ülkemiz tarihinde önemli bir sahsiyet olan Necmettin Erbakan’i daha iyi tanitabilmek ve onun hayatina dikkat çekebilmek amaciyla sergiyi düzenlemeye karar verdiklerini söyledi.

Can, “Ülkemizde iyi bir siyasi portre çizen, pek çok bilimsel çalismaya imza atan ve ayni zamanda dünya çapinda büyük bir bilim insani olan Necmettin Erbakan maalesef gençlerimiz tarafindan yeterince taninmiyor. Ancak sergimize ögrenci arkadaslarimizin ilgisi yogun oldu.” diye konustu ve ilgi gösteren herkese tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284