Kmü’de “Patent” Konusulacak

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) evsahipliginde, KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO), Konya Teknokent ve Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) isbirligi ile ‘2. Patent Bilgi Günü’ toplantisi düzenlenecek.

Kmü’de “Patent” Konusulacak

KMÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan 'PADES Patent Destegi Ulusal Patent Mevzuati ve Uygulamalari' konulu ‘2. Patent Bilgi Günü’ toplantisi 18 Eylül Çarsamba günü, 10:00-12:45 saatleri arasinda gerçeklestirilecek. Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in katilimiyla gerçeklestirilecek olan toplantida, Konya Teknokent Yönetim Kurulu Baskani ve Selçuk TTO Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Bayram Sade’nin PADES Patent Destegi ile ilgili tanitiminin ardindan, kimlerin patent basvurusu yapma hakkina sahip oldugu ve patent basvurularinin nereye yapilabilecegi konularinda bilgi verilecek.
Toplantida ayrica bulus, bulusçu ve tescil süreci gibi kavramlar hakkinda da bilgilendirme yapilarak, patent destegi ve ulusal patent mevzuati ile ilgili konularda katilimcilar aydinlatilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284