KMÜ’de Show Live Ile Müzik, Siir Ve Sohbet Bir Arada

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde düzenlenen ‘Saskin Mali Show Live’ müzik, dans, siir ve sohbeti bir arada bulusturdu.

KMÜ’de Show Live Ile Müzik, Siir Ve Sohbet Bir Arada

KMÜ Genç Arastirmacilar Ögrenci Toplulugu tarafindan gerçeklestirilen etkinligin sunuculugunu Saskin Mali lakapli KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögrencisi Mehmet Ali Horozoglu yaparken Topluluk Baskani Eren Ertem, radyo programcisi Ayisigi Ebru, müzisyen ve yapimci Ramazan Kolukisa, müzik ögretmeni Aybüke Durak ve sair Ehed Aymaz da performanslarini sergilediler.
KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte sair ve sunucu, ayni zamanda bir kanalda haber muhabiri sorumlusu olan Ayisigi Ebru lakapli Ebru Sise, siirlerini okudu. Siir kitabinin çok yakinda yayinlanacagini söyleyen ve ask siirlerine agirlik verdigini ifade eden Ayisigi Ebru, yakinda bir yemek programiyla ekranlarda olacagini söyledi. Mart ayinda seyirci ile bulusacak olan ‘Gelecek’ isimli sinema filminde de psikopat bir ressami oynayacagini belirten Ebru Sise “Madde bagimlilari ve escinsellerin yasadigi sorunlari konu alan bu filmdeki sahnelerden ibret alinmasi gerekiyor.” dedi.
Programda Sair Ehed Aymaz da Ayisigi Ebru’nun siirlerinde onunla düet yapti. Aymaz, ayni zamanda kendi siirlerini ögrencilerle paylasti.
Ögrenciler Müzikle Ayaga Kalkti
Programda sahne alan bir diger isim ise özel bir okulda müzik ögretmenligi yapan Aybüke Durak ile müzisyen ve prodüktör Ramazan Kolukisa oldu. Durak, orkestra esliginde ‘Böyle Ayrilik Olmaz’, ‘Basin Öne Egilmesin’ gibi sevilen parçalari seslendirirken Kolukisa ‘Kesik Çayir’, ‘Hayati Tesbih Yapmisim’ gibi hareketli parçalar ile ögrencileri costurdu.
Etkinlik sonunda ögrenciler arasinda ses yarismasi yapilmasi renkli dakikalara neden oldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284