KMÜ`deki Yangin Kontrol Altina Alindi

Karaman`da bulunan Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Yunus Emre Yerleskesi`ndeki Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) binasinin çati bölümünde çikan yangin kontrol altina alindi.

 KMÜ`deki Yangin Kontrol Altina Alindi

KMÜ Yunus Emre Yerleskesi'nde bulunan IIBF binasinin çati bölümünde belirlenemeyen bir nedenle çikan ve rüzgarin da etkisiyle büyüyen yangina Karaman'a bagli ilçe ve beldelerden, Orman Müdürlügü'nden, fabrikalardan ve Mersin'in Mut ilçesi ve Konya'dan gelen takviye itfaiye ekipleri müdahale etti. Büyüyen yangina 20 itfaiye araciyla müdahale eden itfaiye erleri, yogun duman nedeniyle zor anlar yasadi. Birbirlerinin yerini seslenerek belirleyen itfaiye erlerinden birisi dumandan zehirlendi. Olay yerine

gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan itfaiye erinin durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Itfaiye araçlarinin merdivenleri yetersiz kalinca olay yerine getirilen vinçlere binen itfaiye ekipleri yangina yukaridan müdahale ederken, polis çevrede genis güvenlik önlemi aldi. 20 itfaiye araci ve yüze yakin itfaiyecinin 2 saatlik çalismasi sonucu yangin kontrol altina alindi. Hafta sonu olmasi nedeniyle binanin bos olmasi olasi bir faciayi önledi. Olayla ilgili sorusturmanin sürdügü bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284