KMÜ’den Mezunlarina Büyük Hizmet

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), mezunlarina diplomalarini kargo ile gönderme uygulamasi baslatti.

KMÜ’den Mezunlarina Büyük Hizmet

Üniversite, “Bak Bu Harika, Diplomam Kapida” sloganiyla 2012–2013 egitim–ögretim yilindan itibaren yürürlüge koydugu yeni uygulamasiyla mezunlarini külfetten kurtariyor. Özellikle Karaman disindan üniversiteye gelen ögrenciler illerinden ayrilmadan bilgisayar basindan diplomalarini alabiliyor.
Yeni uygulamayla kargo ile diplomalarini almak isteyen mezunlar //mezun.kmu.edu.tr adresinden tüm islemlerini gerçeklestirebiliyor. Mezunlar sisteme ögrenci numarasi ve sifre ile giris yapip iletisim bilgileri kismindaki adres ve telefon bilgilerini eksiksiz doldurduktan sonra imzaladiklari "Diploma Talep Formu" ve kimlik fotokopisini Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Ögrenci Isleri Daire Baskanligi adresine postayla gönderiyorlar.
Belgelerini Ögrenci Isleri Daire Baskanligina posta ile ulastiran mezunlarin talebi aninda isleme aliniyor. Baskanlik tarafindan online ilisik kesme isleminin yapilmasindan sonra mezunlarin diplomalari en kisa sürede kargo ile adreslerine teslim ediliyor.
Üniversitenin bu yeni uygulamasi ile ilgili açiklama yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, benzeri az görülen bu uygulama sayesinde mezunlarinin bürokratik asamalari yasamadan en hizli ve en kolay sekilde diplomalarini alabileceklerini söyledi. Gökmen söyle konustu: “Üniversite yönetimi olarak ögrenci odakli bir üniversite insa etme gayretiyle çalisiyoruz. Kargo ile diploma uygulamamiz da bu anlayisimizin bir sonucudur. Ögrencilerimize hizmet etmek ve onlara kolaylik sunmak bizleri sevindiriyor.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284