KMÜ’lü Gençlere Tiyatro Ve Sinema Resitali

KMÜ’lü ögrenciler 01 Nisan–31 Mayis 2013 tarihleri arasinda düzenlenen “Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri” kapsaminda tiyatro ve sinemayla dolu günler geçiriyor.

KMÜ’lü Gençlere Tiyatro Ve Sinema Resitali

KMÜ’lü Ögrenciler Tiyatroya Doydu
Üniversitenin Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonlarinda sahnelenen tiyatro oyunlarina sanatseverler yogun ilgi gösterdi. Etkinlikler kapsaminda ilk olarak Edebiyat Fakültesi ve Avrasya Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen “Oyuna Gel" isimli tiyatro gösterisi izleyenlerle bulustu.
KMÜ Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü isbirliginde organize edilen "Haybeden Gerçeküstü Parodiler"'oyunu da izlemeye gelenler tarafindan ilgiyle takip edildi.
Baska bir tiyatro gösterisi ise Sinema ve Tiyatro Ögrenci Toplulugu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan sahnelenen "Çilgin Türkler" isimli oratoryo oldu. Gösteriyi ögrenciler büyük bir keyifle izlediler.
KMÜ’de Sinema Günleri
22-24 Mayis 2013 tarihleri arasinda ise KMÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu “Best of Bollywood” basligi altinda sinema günleri düzenliyor. Filmler “sinemanin büyülü dünyasina yolculuk” slogani ile Üniversitenin Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonlarinda izleyicilerle bulusuyor.
Sinema Günleri süresince gösterilecek filmler ise sunlar: “Taare Zameen Par, Ghajini ve 3 Idiots.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284