KMÜ’nün Akademik Kadrosu Genişliyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) akademik kadrosu genişliyor. Üniversitenin resmi internet sitesinde bugün 11 yeni öğretim üyesi alımı için ilan yayımlandı.

KMÜ’nün Akademik Kadrosu Genişliyor

İlana göre; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarımı Anabilim Dalına 1 profesör, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Hareket ve Antrenman Bilimleri Anabilim Dalına 1 doçent ile Edebiyat Fakültesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji, Yeni Türk Dili, Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dallarına 3 yardımcı doçent, İslami İlimler Fakültesi Din Bilimleri Anabilim Dalına 1 yardımcı doçent, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalına 1 yardımcı doçent, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarımı, Seracılık, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Anabilim Dallarına 4 yardımcı doçent olmak üzere toplamda 1 profesör, 1 doçent ve 9 yardımcı doçent KMÜ ailesine katılacak. 

Başvurular üniversitenin resmi internet sayfasından elektronik olarak yapılacak ve başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimine kadar devam edecek. Öğretim üyesi alımıyla ilgili detaylı bilgiye www.kmu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284