KMÜSEM’den Iki Yeni Kurs Daha

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezi tarafindan iki yeni kurs daha düzenleniyor. Ilki 5 Nisan Cumartesi günü yapilacak Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursu, ikincisi ise 03-04 Mayis Cumartesi-Pazar günleri yapilacak olan Ikna Psikolojisi egitimi.

KMÜSEM’den Iki Yeni Kurs Daha

Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursu
Japonya’da ortaya çikan ve ‘evrensel yasam enerjisi’ anlamina gelen reiki, evrenin her yerinde bulunan fakat insanlarda çogu kez akisi bozulan yasam enerjisinin kisiye tekrar aktarilmasini saglar.
Reiki ögretisine göre eger yasam enerjiniz düsükse veya enerji akisinda bir tikaniklik varsa zihinsel, ruhsal ve fiziksel problemler bas gösterir. Reiki ise vücuttaki sagligin, uyumun ve dengenin tekrar düzenlenmesini saglar. Reiki ile ‘evrensel yasam enerjisi’ne uyumlanan kisi, enerji kanallarini açarak yasam enerjisinin düzenli çalismasini saglayacaktir. Bir Reiki Master (Ögretmen) tarafindan ellerin bedene temasiyla transfer edilen sifa verici yasam enerjisi sayesinde kisi kendinin sifacisi olur.
KMÜ Uygulama Anaokulu lobisinde 5 Nisan Cumartesi günü 10.00-15.00 saatleri arasinda yapilacak olan Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursu, Reiki Master Ayla Isik tarafindan verilecek. Allah'in 99 ismi vasitasiyla insanlarin kendini kesfetmesi ve öz benligine dönerek Yaradan’la baglantida kalmasini saglayamaya yönelik gerçeklestirilecek Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursuna kayit yaptirmak için //sem.kmu.edu.tr/ adresinden online basvuru yapilmasi gerekiyor.
Ikna Psikolojisi Egitimi
‘Asla Vazgeçme, Marka Çocuk Yetistirmek, Kariyer Dolmusu ve Türk Isi Ikna’ isimli kitaplarin yazari Erdem Karagöz tarafindan verilecek olan Ikna Psikoloji Egitimi, 03-04 Mayis Cumartesi-Pazar günleri yapilacak.
Ikna teknikleri, ikna oyunlari, Türklere özel stratejiler, koçluk becerileri, heyecan transferi, iletisim sihirleri, beden dili, önyargilar, algi yönetimi gibi pek çok konunun ele alinacagi kurs sonunda katilimcilara Erdem Karagöz’ün imzaladigi “Türk Isi Ikna” kitabi hediye edilecek. Kursa kayit yaptirmak isteyenlerin //sem.kmu.edu.tr/ adresinden online basvuru yapmasi gerekiyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284