Kontrolden Çikan Otomobil Isyerine Girdi: 6 Yarali

Ilimizde önüne çikan motosiklete çarpmamak için aniden direksiyonu çeviren kadin doktorun kullandigi otomobilin is yerine girmesi sonucu 6 kisi yaralandi.

Kontrolden Çikan Otomobil Isyerine Girdi: 6 Yarali
Kaza, Alisahane Mahallesi Turgut Özal Caddesi Devlet Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 Nolu Saglik Ocagi’nda doktor oldugu ögrenilen Aynur Ceylan (38) yönetimindeki 70 DR 372 plakali otomobil, iddiaya göre aniden önüne çikan motosiklete çarpmamak için direksiyonu çevirdi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikan otomobil, hizla bir is yerine çarpti. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan doktor Fatma Ergün (39), hemsireler Aysenur Özdemir (38), Canan Yöner (32), Fatma Bayat (31) ve Sevce Özdemir (8) yaralandi. Yaralilar olay yerine sevk edilen ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Tedavi altina alinan 6 kisinin saglik durumlarinin iyi oldugu belirtildi. Otomobilin çarptigi is yerinde maddi hasar olusurken, kaza sirasinda kaldirimda kimsenin bulunmamasi olasi bir faciayi da önledi.
Kazayla ilgili sorusturma baslatan polis, otomobilin kaza yapmasina neden oldugu iddia edilen ve olay yerinden kaçtigi öne sürülen motosikleti bulabilmek için çalisma baslatti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284