Konuk: Sütümüz Dünya Pazarina Açilma Yolunda

Karaman Süt Üreticileri Birligine ziyarette bulunan AK Parti Karaman Milletvekili adayi Recep Konuk, Türkiye’nin süt üretimi ve pazarlamasinda dünya ülkeleri arasinda yerini almasi gerektigine vurgu yapti

 Konuk: Sütümüz Dünya Pazarina Açilma Yolunda

Milletvekili adaylari Recep Konuk ve Dr. Recep Seker, Karaman Süt Üreticileri Birligini ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngören,  AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça ve partililer de katildi.

Süt Üreticileri Birligi Üyelerinin sorunlarini dinleyen Konuk ve Dr. Seker sorunlarin çözüm yollarini bildiklerini ifade etti.  Süt üretimi ve pazarlamasinda Türkiye’de iyi bir noktaya gelindigini kaydeden Konuk sütün pazarlanmasi noktasinda dünya pazarinda Türkiye’nin de yerini alinmasi gerektigine vurgu yapti.
Türkiye’nin gelismesini daha da hizlandirmak için vatandaslar, üreticiler ve siyasilerin birlikte çalismasi gerektiginin altini çizen Konuk, “Ülkemizin gelecegi hepimizin elinde. Allah nasip ederse, göreve gelince sorumluluk sadece bizim üzerimizde olmayacak. Ayni sorumlulugu sizlerin de almasi gerekiyor. Eger ortada bir sorun varsa, bu sorunu çözmek için hep birlikte istisare yapip sorunun çözüm yollarini ortaya koymaliyiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284