Konuk Ve Seker Durmak Bilmiyor

Ak Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker seçim çalismalarina Yunus Emre Caddesi esnafini ziyaret ederek devam etti. Adaylar, esnaf ziyaretinin ardindan Karaman Eregli karayolunda geçirdikleri trafik kazasi sonucu hayatini kaybeden baba ogulun cenaze törenine katildiktan sonra Karaman Ziraat Odasi tarafindan organize edilen Çiftçi Bayrami etkinliklerine katildi. Etkinlikler çerçevesinde açilan Tarim Fuarina da katilan adaylar Konya Seker’e ait stantta vatandaslara Torku ürünlerinden ikram etti. Adaylar son olarak Karaman Ziraat Odasi’nin yeni hizmet binasi temel atma törenine de katildi.

 Konuk Ve Seker Durmak Bilmiyor

Ak Partili Adaylar Esnafi Ziyaret Etti, Cenaze Törenine Katildi

Ak Parti Karaman Milletvekili adaylari Recep Konuk ve Recep Seker seçim çalismalarina Yunus Emre Caddesi’ndeki esnaflari ziyaret ederek devam etti. Esnaf ziyaretinin ardindan Karaman Eregli Karayolu’nun Bögecik virajinda meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden Kazim Akkus ile oglu Mustafa Akkus’un cenaze törenine de katilan adaylar kilinan namazin ardindan cenazelerin bulundugu tabutlara omuz verdi.
Adaylar Vatandaslara Torku Ürünlerinden Ikram Etti
Recep Konuk ve Recep Seker daha sonra Karaman Ziraat Odasi tarafindan bu yil 2’ncisi düzenlenen Çiftçi Bayrami etkinliklerine katildi. Etkinlikler çerçevesinde açilisi gerçeklestirilen Tarim Fuari’ni da ziyaret eden adaylar stantlari gezdi. Ak Parti Karaman Milletvekili adaylari Konuk ve Seker fuarda en fazla ilgiyi gören Konya Seker’e ait stantta vatandaslara Torku ürünlerinden ikram etti. Burada da vatandaslar adaylara yogun ilgi gösterdi.
Karaman’da Uluslararasi Tarim ve Gida Fuari
Adaylar daha sonra Karaman Ziraat Odasi’nin yeni hizmet binasi temel atma törenine katildi. Konya Seker adina törende konusan Recep Konuk, Çiftçi Bayrami kapsaminda gerçeklestirilen etkinliklerden dolayi Karaman Ziraat Odasi’na tesekkür ederek, “Insanlik tarihinin en eski ugraslarindan biri tarim, insanlik tarihinde insanlarin ilk mesleklerinden birisi de çiftçilik. Onlar yaptiklari is ve topraktan ürettikleri degerle bu ülke için tasidiklari önemi ispat etmis, ürettiklerinin karsiligindan yaptiklari fedakarlikla ülke ekonomisine ilk can suyunu vererek bu ülkenin basi en dik gezmeye hak kazanmis, itibarlari asla tartisilamayacak kesimidir. Içindeyiz ve biliyoruz bu topraklarin Türkiye'yi dünyanin en gelismis ekonomik güçlerinden biri yapacak potansiyeli var ve bu topraklar kendisini sevgiyle isleyenlere bereketini sunmakta cömert. Bu topraklarin bereket ve cömertligini zenginlige dönüstürme kabiliyeti ile tecrübesi de Türk çiftçisinde var. Türk çiftçisi omuzlarindaki yükün hafifletildiginde, toprakla arasina örülen duvarlarin kaldirildiginda neleri basarabilecegini kendi insa ettigi sanayi tesisleriyle ispatladi. Biz çiftçimize verdigimiz degeri taçlandirmak için önümüzdeki yillarda yeni fuar alaniyla Karaman’da bu tür organizasyonlari özellikle tarim ve gida fuari olarak uluslararasi çapta gerçeklestirmek için çaba sarf edecegiz ve bunu da gerçeklestirecegiz. Karaman’i üretimde ve sanayide marka sehir haline getirecegiz” dedi. Konuk konusmasinin sonunda tüm çiftçilerin bayramini kutladi.
Karaman Ziraat Odasi’ndan Recep Konuk’a Plaket
Konusmalarin ardindan protokol üyeleri tarafindan Karaman Ziraat Odasi’nin yeni hizmet binasinin temeli atildi. Törenin sonunda tarim ve gida sanayide yaptigi çalismalar ve çiftçiye verdigi degerden dolayi Recep Konuk’a Türkiye Ziraat Odalari Birligi Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur tarafindan seramik tabak hediye edildi. Mustafa Hepokur, Türkiye’nin en basarili is adamlarindan Recep Konuk’a plaket vermekten onur duydugunu belirterek ayni basarilarin bu kez de Karaman’da sürmesini diledi. Recep Konuk ise “Konya’da, Türkiye’de yazilan destani insallah bu kez de Karaman’da Karamanli hemserilerimizle yazacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284