Konya Ticaret Odasi Ve Borsasi´ndan Borsa’ya Ziyaret

Konya Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Muhammet Ugur Kaleli, Konya Sanayi Odasi Baskani Memis Kütükçü ve Konya Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Selçuk Öztürk, Karaman Ticaret Borsasi Meclis Baskani Ekrem Çavas, Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Konya Ticaret Odasi Ve Borsasi´ndan Borsa’ya Ziyaret

Ekrem Bastug ve ekibini kutlayan Kaleli, isbirligi içerisinde birlikte hareket etmeye devam edeceklerini belirtti. Kaleli, “Üst kurulumuz olan TOBB’a bagli olarak Borsa ve Odamiz her zaman ortak hareket ediyor. Hem Ankara’da temsil noktasinda hem de Karaman’da her konuda fikir birlikteligimiz ve isbirligimiz var. Bu dönemde de isbirligimizin devam edecegine inaniyoruz. Geçtigimiz yillarda yaptiginiz basarili çalismalari bu dönemde de olacagina inaniyor, yeni görevinizinde basarilar diliyorum” dedi.
Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug ise ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Konya Ticaret Borsasi ve odalari yönetim kurulu baskanlarimiza ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Bilindigi üzere biz kardes kurulusuz. Geçen dönemlerde yapmis oldugumuz çalismalarda fikir birligi içerisinde beraber çalistik. Bu dönemde de Ticaret Odasindaki ve Ticaret Borsasindaki yeni arkadaslarimizla beraber bu birlikteligi devam ettirecegiz. Üst kurulumuz TOBB’daki yapmis oldugumuz çalismalarda da baskanimin belirttigi gibi her zaman birlikte hareket edecegiz. Insallah bundan sonraki süreçte de üyelerimiz için hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284